cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Soğuk kar getirecek…

Yazar aSh

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

 Meteoroloji’den yapılan açıklamada, Marmara’nın bir bölümü, Batı Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun bugünden itibaren beyaza bürüneceği duyuruldu

Sürücüler dikkatli olmaya çağırıldı. Bolu’da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, D-100 Karayolu’nun Karanlıkdere ve Seymenler mevkiinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’ndaki göl, buz tuttu. Doğu Anadolu Bölgesi’nde ise bugün ve yarın etkili yağış bekleniyor. Kars ve Ardahan’da kendisini hissettiren kar, gün içinde de bölge geneline yayılacak.

BOLU BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kar yağışından olumsuz yönde etkilenen yerlerin başında Bolu ve Bolu Dağı geldi. Önceki geceki sağanak yağış, dün sabah saatlerinde yerini kara bıraktı. Özellikle ulaşımı etkileyen yağış yüzünden Akçakoca’da balıkçılar denize açılamadı. D-100 karayolunun Bolu Dağı Karanlıkdere ve Seymenler mevkiinde etkili olan kar yağışı sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı.

DOĞU’DA ISI EKSİLERE DÜŞTÜ

Doğu Anadolu Bölgesi’nde bugün ve yarın kar yağışının etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Kars ve Ardahan’da başlayacak kar yağışı, gün içinde bölge genelinde kar ve karla karışık yağmur şeklinde sürecek. Bölgede dün gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Kars ve Ardahan’da 4, Erzurum ve Iğdır’da 1 derece; Ağrı’da sıfır, Erzincan’da ise 4 derece oldu. Bu arada, Ardahan’ın bazı köylerle ulaşımı kar yüzünden kapandı.

KAYAK MERKEZLERİNİN BAYRAMI ERKEN GELDİ

Kurban Bayramı’na hazırlanan kayak merkezleri ise durumdan oldukça memnun. Kartalkaya ve Erciyes’te sezon bu hafta açıldı. Kar kalınlığı, Bayraktepe’de 105, Uludağ’da 98, Kartalkaya’da 90, Ilgaz’da 70, Palandöken’de 60, Erciyes’te 40 santimetreye ulaştı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, 1-12 Aralık tarihleri arasında başta Ege ve Akdeniz bölgeleri olmak üzere yurdun güney ve batı kesimlerinin önemli miktarlarda mevsim yağışı aldığına dikkat çekti. Bu dönemde metrekareye; Antalya 189, Muğla 171, Aydın 159, Bursa 139, Mersin 135, Hatay 130,

MİLLİYET






 

Bu yazı toplamda 1476, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum