cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Terminal çığırtkanları tarih oluyor

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.
Yolcuları, yönlendirmeye çalışan ve yoğun taciz altında bırakan çığırtkanlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı sistem sayesinde devre dışı kalacak.

Otobüs terminaline giden yolcular, yanı başında beliren kişiler tarafından sık sık baskı altına alınıyor. Sürekli bir firmaya çağrılan vatandaşlar, etrafını saran çığırtkanların tacizinden bunalıyor. Kadın ya da erkek dinlemeden yolcuları rahatsız eden çığırtkanlar, firmaya kazandırdıkları yolcu sayısına göre para prim alabilmek için her türlü baskıyı mubah sayıyor. Şu ana kadar binlerce tepkiye rağmen çığırtkanlar için bir çözüm bulunamamıştı.

Eleştirileri dikkate alan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, yolcu bilgilendirme sistemini devreye sokmaya hazırlanıyor. Kurulacak yeni bilgi alma noktasında devamlı personel bulundurulacak. Yolculara bilgilendirme noktasında yardımcı olacak uygulama sayesinde çığırtkan sorunu ortadan kalkacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, daha önce yeme içme bölümlerinde yaşanan sorunun çözüldüğü ifade edildi. Bu bölümlerde oturan vatandaşlar, işletme sahipleri tarafından taciz ediliyordu. Bunun ardından çığırtkan sorununa el atıldığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

“Bilet satış noktalarında da bu sorunun çözümü için yolcu bilgilendirme sistemi adı altında yeni bir uygulamayı hizmete sokmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte hayata geçirilecek bu sistem sayesinde yolcularımızın bilgi ihtiyaçları yeni oluşturulacak bilgi alma noktasından karşılanacağından çığırtkanlık sorunu ile daha etkin mücadele edilebilecektir.

Sorunun çözümü için yapılan çalışmayı doğru bulan vatandaşlar ise uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Onur Yeğin isimli vatandaş, kurulacak yeni sistemle, çığırtkanları uyaracak ve yasaklayacak güvenlik sisteminin de kurulmasının daha doğru olacağını kaydetti.

Terminal çığırtkanları tarih oluyor
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_474474_terminal-cigirtkanlari-tarih-oluyor.html

Bu yazı toplamda 1179, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum