cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Trakya’da hafif kar yağışı

Yazar Salih

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Trakya’da hafif kar yağışı
Trakya’da hafif kar yağışı etkili oluyor.

AA muhabirinin Edirne Meteoroloji Müdürlüğünden edindiği bilgiye göre, hafif kar yağışı görülen kentte öğleden sonra çok bulutlu hava etkili olacak.

Hava sıcaklığının ise 1,5 derece olduğunu ifade eden yetkililer, yarın sıcaklığın eksi 3-6 derece, pazartesi günü ise eksi 1-9 derece arasında olacağını söylediler.

Yetkililer, hava sıcaklığının artacağını belirterek, çarşamba günü sıcaklığın 16 dereceye ulaşacağını bildirdi.

Karayolları yetkilileri, Edirne-Havsa ilçesi yolunda da hafif kar yağışının etkili olduğunu, TEM Otoyolu’nda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını, şu anda kapalı bir yolun bulunmadığını belirtti.

Kırklareli’nde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyor.

Karayolları 15. Şube Şefliğine bağlı 2 ekip, Demirköy ilçesi ile Dereköy Sınır Kapısı yolunda tuzlama çalışmasını sürdürüyor. İl Özel İdaresi ekipleri ise yaşanacak olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor.

Kar yağışının akşam saatlerinde kentte etkisini yitireceğini ifade eden Kırklareli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının eksi 1 dereceye kadar düşeceğini, yarından itibaren ise çok bulutlu havanın olacağını söyledi.

Çok bulutlu bir havanın etkili olduğu Tekirdağ’da ise hava sıcaklığı 3 derece. Kar ve yağmur yağışının beklenmediğini, kentte, hava sıcaklığının artarak devam edeceği kaydedildi.

Bu yazı toplamda 1014, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum