cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


TSK’dan ‘Şehit Çavuş’ Açıklaması

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: TSK'dan 'Şehit Çavuş' Açıklaması

Genelkurmay, Operasyon Sırasında Şehit Olan Uzman Çavuş’la İlgili Açıklama Yaptı.Genelkurmay Başkanlığından, Batman‘ın Sason ilçesindeki operasyon sırasında, dün bir uzman çavuşun şehit olduğu ve bir uzman çavuşun yaralandığı olayın ”Nasıl meydana geldiğinin tespiti amacıyla, aynı gün, Kulp Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı” bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgi notunda şunlara yer verildi:

”17 Ocak 2010 günü, Batman?Sason bölgesinde Geçici Köy Korucuları ve Jandarma timlerince müştereken icra edilmekte olan bir operasyonda, alınan terörist görüntüsü üzerine yapılmakta olan manevra esnasında, açılan ateş sonucu bir Uzman Jandarma Çavuş şehit olmuş, bir Uzman Jandarma Çavuş ise yaralanmıştı.

Olayın nasıl meydana geldiğinin tespiti amacıyla, dün (aynı gün) Kulp Cumhuriyet Savcılığı tarafından bir soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Soruşturmadan çıkacak sonuç merakla beklenirken, şehidin acılı ailesi de evlatlarını Konya‘da toprağa verdi. Tören sırasında, şehit çavuşun annesi kriz geçirirken, törene katılanlar PKK‘ya lanet yağdırdı.

Bu yazı toplamda 4326, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum