cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Yılbaşında hava durumu nasıl olacak?

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

      Yılbaşında yurdun büyük bölümünde yağış beklenmediği bildirildi.
      Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Artvin çevreleri yağışlı geçecek.
      Yarın, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Rize, Artvin ve Hopa çevreleri, 1 Ocak Salı günü de kıyı Ege ile Çanakkale ve Antalya’nın batı ilçeleri yağış alacak.
      Yılbaşında yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor.
      Hafta boyunca, Marmara ile yurdun iç kesimlerinde sis, İç ve Doğu bölgelerde buzlanma ve don beklenmesi nedeniyle sürücüler, ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.
     
     DOĞUDA EN SOĞUK GECE AĞRI VE ERZURUM’DA…

      Doğu Anadolu Bölgesi’nde dün en soğuk gece sıfırın altında 15 dereceyle Erzurum ve Ağrı’da yaşandı.
      Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bölgenin Sibirya’dan gelen soğuk havanın etkisi altında olduğunu, hava sıcaklıklarının sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Ağrı’da 15, Ardahan’da 14, Kars’ta 13, Erzincan’da 10 ve Iğdır’da 9 derece ölçüldüğünü söylediler.
      Bugün ise en yüksek hava sıcaklıklarının sıfırın altında olmak üzere Ardahan’da 9, Erzurum’da 8, Kars ile Ağrı’da 6 ve Iğdır’da 1 derece olmasının beklendiği belirtildi.
      Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde olduğunu ifade eden yetkililer, bölge genelinde perşembe gününe kadar kar yağışı beklenmediğini kaydettiler.

Bu yazı toplamda 1322, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum