cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


5 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN GÜLDÜREN CEVAP

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

5 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN GÜLDÜREN CEVAP

Bakan Çubukçu’yu güldüren espri…
Nimet Çubukçu, 5 yaşındaki Ümran’a adını sordu, bakın ne cevap aldı…

Malatya 0-6 Yaş Sevgi Çocuk Yuvası’nda kalan Ümran Kısak (5) isimli çocuk Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’nun “Benim adım ne” sorusuna verdiği cevapla herkesi güldürdü: Nimet Çubukkraker

Malatyalı İşadamları Derneği tarafından kimsesiz ve bakıma muhtaç çocuklar için yaptırılan Sevgi Evleri, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’nun katıldığı bir törenle açıldı.

Çocuklarla tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Çubukçu ile Ümran Kısak arasında yaşanan diyalog gülüşmelere neden oldu. Bakan Çubukçu küçük Ümran’a “Benim adım ne” diye sordu, küçük çocuk hiç düşünmeden “Nimet Çubukkraker” cevabını verdi. Çubukçu bu cevap üzerine “Ev dolusu çubuk krakerim var. O yüzden soyadım Çubukçu. Ümran gerçekten var mıdır evimde bu kadar çubuk kraker” diye karşılık verdi.

DOKTOR OLUP İĞNE YAPACAK
Ümran da Bakan’ın ev dolusu Çubuk krakeri olduğunu doğruladı ve çubuk krakeri çok sevdiğini söyledi. Çubukçu, Ümran’a büyüyünce ne olacağını sordu. Ümran ise Bakan’a doktor olup iğne yapacağını söyledi. Bazı çocuklar ise Çubukçu’yu Başbakan geldi diye karşıladı.

Çocuk esirgeme kurumlarını şeffaflaştırdıklarını belirten Çubukçu, Türkiye genelinde sayısı 14 olan Sevgi Evleri’nin Malatya ile birlikte 15’e ulaştığını kaydetti. Çubukçu “Aileye dönüş projesi kapsamında 5 binin üzerinde çocuk ailesinin yanında büyüyor. İstanbul’da koruyucu aile sayısı 800 civarı iken, Malatya’da hiç yoktu. 2005’teki olaydan sonra 15’e çıktı. 78 ildeki yeni kuruluşlarımız bitti. 97 kuruluşun açılışı bu yaz yapılacak” dedi.

BUGÜN

Bu yazı toplamda 1562, bugün ise 2 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum