cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


AK PARTİ HÜKÜMETİNİ BOMBALADI

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

AK PARTİ HÜKÜMETİNİ BOMBALADI

Demirel’den Ak Parti’ye; bırakın gidin…
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, yargı ve hükümet arasında yaşanan gerilime göndermede bulunarak hükümeti bombaladı.

Demirel, “Ülkede yönetim sıkıntısı var. Devlet kurumları ile siyasi kurumlar saç saça baş başa ise ne güzel yönetiliyorum demezsin. ‘Ülkeyi ben yönetiyorum’ diyenlere sesleniyorum: Altından kalkamayacağınız işi başkasının sırtına yüklemeyin. Altından kalkamıyorsan bırakın gidin” dedi.

DİN VE DEVLET AYNI RAHİMDE
Çukurova Holding’e bağlı inşaat şirketi Baytur tarafından düzenlenen, CEO Oktay Yavuz’un da katıldığı İnşaat Sanayicileri İşverenler Sendikası (İNTES) toplantısında konuşan Demirel, din ve devletin ana rahminde yapışık ikizler olduğunu belirterek, “Doğduğunda cerrah bunları ayırmalı. Doktor, birini yaşatmaya çalışırken diğeri ölür. Ama biz ikisini de yaşatmada büyük başarı gösterdik. Bu ülkede kimsenin dinine inanan insanlara karıştığı yok. Aklın gereğini yapıp Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda yürüyelim” dedi.

ZİHİNLERİ BULANDIRMAYIN
Demirel, Türkiye’nin demokrasi ve cumhuriyetten vazgeçemeyeceğini kaydederek, “Huzuru bozacak, insanların zihinlerini bulandıracak, cumhuriyet hakkında şüphe uyandıracak açıklamalar yapmaya lüzum yok. Kimseye cevap veriyor değilim, kim böyle yapıyorsa ona cevap veriyorum” dedi.

Demirel, şeriatın olduğu yerde demokrasinin olamayacağını belirterek, “Din ve devletin birbirinden ayrılmasının ne zararı var. Vatandaş dini icaplarını yerine mi getiremiyor. Ama camiye siyaset

AKŞAM

Bu yazı toplamda 1128, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum