cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


ANA MUHALEFET MÜFLİS TÜCCARI OYNUYOR

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

ANA MUHALEFET MÜFLİS TÜCCARI OYNUYOR

Başbakan, CHP’yi neye benzetti?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Nahçivan’a gidişi öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dinlenme iddiasını devam ettiren CHP’ye “müflis tüccar” benzetmesi yaptı. Erdoğan, “Bunlar şu anda müflis tüccar ve defterleri karıştırıp duruyorlar. Ülkeye, halka verecekleri bir şey yok. Gerçek yüzleri de ortaya çıkmaya başladı ve patır patır dökülüyor.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi Esenboğa Havaalanı’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada gündeme ilişkin soruları da yanıtladı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma hatırlatılarak, “dinleme olayları ile ilgili tartışmaların devam etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki soru üzerine Erdoğan, “Ana muhalefet ne yazık ki, kendi söyleyecekleri hiçbir şeyi olmayınca bu olumsuzluklarını, çirkinliklerini, bu tür konularla örtbas etmenin gayreti içindeler. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Bunlar şu anda müflis tüccar ve defterleri karıştırıp duruyorlar. Ülkeye, halka verecekleri bir şey yok. Geleceğe yönelik hiçbir şeyleri yok. Şu anda gerçek yüzleri de ortaya çıkmaya başladı ve patır patır dökülüyor.” dedi.

CHP’nin Telekom’un raporuna inanmamasına karşılık, Turkcell’in de bu raporu doğrulayıcı raporunu bugün açıkladığını hatırlatan Erdoğan, “Ne diyecekler? Her yerleri lime lime dökülüyor. Onun için ben cevap vermeyeceğim. Bunu daha fazla da değerlendirmeye gerek duymuyorum.” ifadesini kullandı.

Erdoğan, “Bu süreçte Emniyetin bazı telefonları izlediği haberleri çıktı. Böyle bir izleme var mı? Bundan haberdar mısınız?” sorusu üzerine ise şu açıklamayı yaptı: “Devletin resmi kurumu açıklamalarını yapıyor. Yazılı, sözlü tüm açıklamalar yapıldı. Burada bizzat bu işin sorumlusu olanlara mı inanacağız, yoksa bir yerlerden bir şeyler söyleniyor, onlara mı inanacağız? Resmi açıklamalar yapılmıştır. Bu resmi açıklamaların arkasındayız. İddia varsa bu iddiayı ispatlamak, iddia sahibine aittir. Şu ana kadar da herhangi bir iddianın ispatlandığı, bu çamuru devletin kurumlarına atılanlar tarafından ortaya konulamamıştır ve konulamayacaktır da.” dedi.

Erdoğan’a Azerbaycan ziyaretinde, Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler eşlik ediyor.

CİHAN

Bu yazı toplamda 1480, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum