cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Başbakan Erdoğan’a yardım mektubu

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

4 yılda 4 kez ameliyat edilen 12 yaşındaki Adnan İlhan, sağlığına kavuşmak için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde kafasında tespit edilen 5 adet dikiş iğnesinin apse yapması sonucu son 4 yılda 4 kez ameliyat edilen 12 yaşındaki Adnan İlhan, sağlığına kavuşmak için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.
Edinilen bilgiye göre, kafasındaki 5 adet dikiş iğnesinin apse yapması sonucu sol tarafı felç olan Adnan İlhan, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi’nde 8 Kasımda yapılan ameliyatla yeniden yürümeye başladı.
Çocuğun babası Mustafa İlhan, AA muhabirine, 2 yaşından itibaren hasta olan Adnan’ın, 6 yaşında baş ağrılarının artması üzerine kaldırıldığı 100. Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesinde, kafasında 5 adet dikiş iğnesinin tespit edildiğini söyledi.
Kafasındaki iğnelerin ekim ayında apse yapması sonucu oğlunu Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesine kaldırdıklarını anlatan İlhan, şöyle dedi:
”Adnan, hastaneye geldiğinde iğneler nedeniyle oluşan apseler sol tarafını felç yapmıştı. Çocuğum daha sonra yapılan kontrollerin ardından 8 Kasımda 4. ameliyatını oldu ve felç de geçti. Kafasında oluşan apseler boşaltıldı. İğnelerin apse yapmasını engellemek için ilaçlı tedavi yetersiz kaldığında çocuğumuz her seferinde ameliyat ediliyor. Ben bir baba olarak çok yıprandım. Çocuğumun kafasındaki yaraları görünce dayanamıyorum. Hem maddi hem de manevi olarak çok yıprandım. Oğlumun sağlığına kavuşturabilmek için 6 yıldır mücadele ediyorum, ancak şimdilik bir sonuç elde edemedim.”
Oğlunun kafasına dikiş iğnelerinin nasıl girdiğini bilmediklerini ifade eden İlhan, ”Kafasındaki iğnelerin apse yapması sonucu oğlum son 4 yılda 4 kez ameliyat edildi” diye konuştu.

-”LÜTFEN SAĞLIĞIMA KAVUŞMAMA YARDIMCI OLSUN”-

Doğubayazıt Dr. Reşat İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Adnan İlhan ise eğitimini ara vermeden sürdürmek ve arkadaşlarıyla oynamak için sağlığına kavuşmak istediğini belirtti.
Okuldan ve arkadaşlarından ayrı kaldığı için çok üzgün olduğunu söyleyen Adnan İlhan, ”Her eğitim yılının ilk döneminde kesintisiz eğitime devam ediyorum, ancak ikinci dönem rahatsızlanarak hastaneye gidiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Arkadaşlarımdan ve okulumdan ayrı kalmak istemiyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sağlığıma kavuşmam için yardım istiyorum ” dedi.

-OLASI AMELİYAT ÖLÜMLE VEYA FELÇLE SONUÇLANABİLİR-

Ameliyatı yapan Aziziye Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümü’nde görevli Yrd. Doç. Dr. Gökşin Şengül de yaptığı açıklamada, Adnan’ın kafasındaki iğnelerin beynin hassas noktalarında bulunduğunu söyledi.
İğnelerden ikisinin ayrıca kafa tabanına çok yakın olması nedeniyle iğneleri almak için yapılacak ameliyatın istenmeyen sonuçlara yol açabileceğine dikkati çeken Yrd. Doç. Dr. Şengül, ”İğneleri çıkartmak için yapılacak olası bir ameliyat ölümle veya felçle sonuçlanabilir. Kafasında 5 iğnenin tespit edildiği başka bir hasta, araştırmalarıma göre yok. Böyle bir vakayla ilk kez karşılaşıyoruz. Ayrıca iğneye bağlı apseye de çok nadir rastlanır. Biz son yaptığımız ameliyatla kafadaki apseleri boşalttık. Şu an ilaçlı tedavi devam ediyor. Aralık ayı sonunda ilaç tedavisi sona erecek” diye konuştu.

AA

Bu yazı toplamda 3283, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

Okuyucu Yorumları

  1. özge yolcu |

    benim adım özge yolcu.10yaşındayım.Benim babam bornavada ziraai araştırma merkezinde çalışıyor.Ben ve abim okuyoruz.Bambamlarla aynı işi yapan kişiler bir buçuk milyar alıyorlar.Ama babam 600 YTL alıyor.Biz abimle okuduğumuz için ve ev ihtiyaçlarımız babamın günlük ihtiyaçları yetmiyor.bu yaptığınız haksızlık değilmi sayın başkanım?Babamlara kadro verecektiniz 2 sene oldu vermediniz.babam 1ay sonra ara verecek.biz ne yapacağız.Babamlar ara vermeden kadro verin.SAYGILARIMLA…

CommentYorum