cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


BAYKAL’IN BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

BAYKAL’IN BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Baykal’ı protesto eden edene
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın Şanlıurfa’daki gezisi aksiliklerle devam ediyor. Baykal, her gittiği yerde protesto edildi

Baykal, Şanlıurfa’da bir otomobil galerisinin açılışını yaptıktan sonra Balıklı Göl’ü gezdi, Hazreti İbrahim’in doğduğu mağarayı ziyaret etti.

Balıklı Göl’ün çevresinde yakınlarını kaybeden vatandaşların mevlit okuttukları taziye odalarına da giren Baykal, buradaki vatandaşlarla dua etti ve başsağlığı diledi.

Bu arada, Baykal’ın Hazreti İbrahim’in doğduğu mağaraya girişi ve ayrılışı sırasında Mevlid-i Halil Camii avlusunda iki ayrı vatandaş protestoda bulundu.

Elindeki ”Hazreti Muhammed’den korkunuz niye? Sizi istemiyoruz” yazılı dövizi açmak isteyen protestocu güvenlik güçlerince engellendi.

Bir başka vatandaş da Baykal ve beraberindekiler camiden ayrılırken ”Doğu’dan oy alamayacaksınız” diye bağırdı.

Ayrıca Havaalanından şehir merkezine gelirken yolda bir tarlada mercimek toplayan tarım işçisi bir bayan Baykal’a, “Size inanmıyorum, sözle pilav pişmiyor” diyerek tepki göstermişti.

Tarım işçisi bayan tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:

“Hayır hayır, inanmıyorum size, lafla pilav pişmez. Babam sabahtan akşama kadar çalışıyor. Kardeşim fırında çalışıyor. 8 kardeşiz çalışıyoruz. Yevmiyemiz 14 YTL. Ekmek, domates falan yiyerek geçiniyoruz” diye tepki göstermişti.

Ve son olarak Baykal’ın, Ş.Urfa’da bir konuşması sırasında kalabalık içinden Emin Bilgiç protesto pankartı açmış. Bilgiç’in açtığı pankartta elinde “Türkiye’de Başbakan olacak bir kişi var, Şimdi Başbakan” yazılı döviz Baykal ve partililerde soğuk duş etkisi yapmıştı.

AA/SAMANYOLUHABER

Bu yazı toplamda 1183, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum