cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL SEKRETERİ HAYATINI KAYBETTİ

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL SEKRETERİ HAYATINI KAYBETTİ

Deniz Baykal’ın acı günü
CHP’nin parti otobüsünün üzerinde başını köprüye çarparak yaralanan Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır, hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Şanlurfa’da CHP konvoyunda meydana gelen kazada Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır’ın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Baykal, ”Tarım ve Çiftçi Kurultayı”nın ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne geldi.

Havaalanından kent merkezine geliş sırasında konvoyda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır’la ilgili olarak başhekim ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan bilgi alan Baykal, hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklama yaptı.

Çok acı bir olay yaşandığını belirten Baykal, Ersin Çıldır’ın hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Çıldır’ın kazanın ardından ameliyata alındığını, ancak kurtarılamadığını belirten Baykal, ”Huzurumuz kaçtı, ağzımızın tadı kaçtı. Çok güzel bir programı bu acı olayla noktaladık. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

Baykal, bugün Ankara’ya gönderilecek olan Ersin Çıldır’ın cenazesinin, Cuma günü toprağa verileceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Baykal, programında bir değişiklik olup olmayacağına yönelik soru üzerine, ”Zaten programın son aşamasına geldik. Gençlik kollarından arkadaşlarımız ve milletvekillerimiz dönecekler. Yarın Diyarbakır’daki temasımızı gerçekleştirdikten sonra biz de döneceğiz” dedi.

Bu yazı toplamda 1340, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum