cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


CHP LİDERİ NE DEMEK İSTEDİ?

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

CHP LİDERİ NE DEMEK İSTEDİ?

‘Bunlar gidince birilerini getireceğiz’ !
“Sorun halkta değil AKP’de” diyen Baykal, “Sen çekil kardeşim yapacak olanlar gelsin’ diyeceğiz. Bunlar gidince birilerini getireceğiz” dedi.”

Yüzde 60 oy verseler yönetebilecek misin

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AKP’ye “Halk önce yüzde 34, ardından yüzde 47 oy verdi, yönetemedin; şimdi sana yüzde 60 oy verse yönetebilecek misin?” dedi.

# CUMHURBAŞKANI MAHKEMEDE: Türkiye’nin huzuru yerinde mi? Devlet organları birbiriyle barışık mı? Yani Cumhurbaşkanı bile mahkemede, iktidar partisi mahkemede. Şimdi sen hukuka, mahkemeye kızıyorsun. Bu millet sana yapabileceğinin en fazlasını yaptı.

# SORUN AKP’DE: Şimdi millete diyecekmiş ki; ya bu olmadı, yine bir seçim yapalım. Ya daha bir yıl olmadı seçim yapılalı. Sen ‘Ülkeyi yönetemiyorum’ diyorsun. Peki sana yüzde 60 oy verse bu millet sen yönetebilir misin acaba? Sorun vatandaşta değil, sorun sende.

# HESAP SORACAKLAR: Sen o desteğin hakkını vermedin. O desteği sen devlet kurumlarıyla kavga etmek için kullanırsan başın derde girer. Vatandaş da ‘Ben sana bu desteği kavga için mi verdim?’ diye hesap sorar.

# BİRİLERİNİ GETİRECEĞİZ: Şimdi ‘Sen çekil kardeşim yapacak olanlar gelsin’ diyeceğiz. Bunlar gidince birilerini getireceğiz.

AKŞAM

Bu yazı toplamda 1114, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum