cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


CHP’DE SESSİZLİK HAKİM, BAYKAL TOBB’A GİDEMEDİ !

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

CHP’DE SESSİZLİK HAKİM, BAYKAL TOBB’A GİDEMEDİ !

Baykal: Beni anlayışla karşılayın
Sav’ın kendi kendini dinlettiği ortaya çıkınca CHP’ye sessizlik çöktü. Erdoğan’la yüzleşmekten çekinen Baykal TOBB kongresine gitmedi.

Telekom kayıtlarının ortaya çıkması CHP’yi zor durumda bıraktı. Sessizliğin hakim olduğu CHP’de özellikle “Dinlemeyi devletin polisi yaptı” açıklamasını yapan Genel Başkan Deniz Baykal, zor durumda kaldı. TOBB’un her genel kuruluna katılan Baykal, yaşanan olayların ardından dünkü 63. Genel Kurulu’na katılmadı. Baykal’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile “aynı karede” yer almamak için TOBB Genel Kurulu toplantısına katılmadığı öğrenildi.

Beni anlayışla karşılayın
Edinilen bilgiye göre, TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, önceki gün akşam saatlerinde CHP lideri Baykal’ı telefonla arayarak, Genel Kurul’a katılıp katılmayacağını sordu. Baykal’ın, Hisarcıklıoğlu’na “Başbakan ile aynı karede yer almak istemiyorum. Beni anlayışla karşılayın. Toplantınıza katılamayacağım ancak, sizi bizzat ekibimle birlikte Genel Kurul sonrası ziyaret edeceğim” cevabını verdiği öğrenildi. Kongre kulisinde, “Siyasi tarihimizde kimse bu duruma düşmedi. Gelse ne diyecekti” yorumları yapıldı. Bu arada Vakit Gazetesi’nin açıkladığı belgelere karşın, CHP yönetimi belgenin hileli olduğu yönünde görüş bildirmeye başladı.

Belgeye de inanmıyor
Parti yönetimi esas belgelerin Turkcell kayıtları olacağını öne sürüyorlar. Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın telekulak kriziyle ilgili soruşturması sürüyor. Sav ise, o gün Vakit Gazetesi ile herhangi bir görüşmesi olmadığı konusunda ısrarını sürdürüyor. Sav, genel merkezde parti yöneticileriyle yaptığı görüşmede telefonunun iki kez çaldığını belirterek, açık olan bir telefonun çalamayacağı görüşünü dile getirdi. Sav, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu, 23 Mayıs’ta saat 09:30 ile 11:00 arasında cep telefonundan yaptığı görüşmelerin dökümünü istedi.

BUGÜN

Bu yazı toplamda 3772, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum