cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Haberler yalan, haklarımı kullanacağım

Yazar aSh

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Muhsin Yazıcıoğlu: Dink’in ölümünden önce azmettirici Erhan Tuncel ile görüştüğüm iddiası yalan…

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, gazeteci Hrant Dink cinayetinin tutuklu sanığı Erhan Tuncel ile Dink’in ölümü öncesinde görüştüğü yönündeki iddialarla ilgili olarak, ”Bu tip haberleri yayınlayan basın yayın organları ile ilgili hukuki haklarımı kullanacağım” dedi.

Yazıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan, ”Dink’in ölümünden önce azmettirici Erhan Tuncel ile görüştüğü” yönündeki iddiaları yalanladı.

”Yalan haberlerle şahsının ve partisinin zan altında bırakılması yönünde çabaların sürdürüldüğünü” savunan Yazıcıoğlu, ”Sanki bizzat görüşmüşüm ve görevlendirmişim gibi bir imaj oluşturulmaya çalışılmaktadır” dedi.

”Telefon kayıtları Yazıcıoğlu’nu yalanlıyor” başlıklı haberin aslında kendisini doğruladığını ileri süren Yazıcıoğlu, şunları kaydetti:

”Trabzon gezisinde olduğumuz zaten fotoğraflarla orta yerde, yeni neyi çıkarmış oluyorsunuz? Telefon kayıtlarında Erhan Tuncel’in zaten basına dağıtılmış ve herkesin malumu olan bir programı, irtibatlı olduğu polise bilgi olarak aktardığı anlaşılıyor. Bu bilgiler gizli bilgiler değil, basına fakslanmış herkes tarafından bilinen bir Trabzon gezi programı. Bu haber, benim neyimi yalanlamış oluyor? Bu basın ahlakına yakışır mı? Burada çelişkili olan ne var?”

Haberin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Yazıcıoğlu, ”Bu tip haberleri yayınlayan bazı basın yayın organları ile ilgili hukuki haklarımı kullanacağım” dedi.

AA

Bu yazı toplamda 1193, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum