cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


HAKARETİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

HAKARETİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Vatan yazarından % 47’ye HAKARET
Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı internette dolaşan ve AK Parti’ye oy verenleri aptallıkla itham eden ampul fıkra(!)sını köşesine tanıdı.

Yazısına “Harika bir ampul hikayesi” başlığını koyan Ataklı sanal ortamdaki hakarete ortak oldu.. Demokraside kendi beklentisine uymayan seçmenlerin oylarına saygı gösterme mantığından nasibini almayan yazarların bir çoğu, AK Parti’ye oy veren seçmene doğrudan hakaret ederken Can Ataklı dolaylı bir yolla aptallıkla ithaf etti.

Ataklı’nın internette dolaştığını iddia ettiği o fıkrayı aktardığı köşe yazısı şöyle:

Harika bir ampul hikayesi
Bu hafta sizlere internet sitelerinde ve mail zincirlerinde dolaşan bir hikâyeyi yazmak istiyorum. Sonuna kadar okuyun, sonra kendi “kıssadan hissenizi” çıkarmayı da unutmayın.

Koyu geyik muhabbetinin düğümlendiği durumlardan birinde, iki kafadar bir iddiaya girer. Delikanlılardan biri, odanın tavanında asılı olan ampulü ağzına tamamen sığdırabileceğini iddia eder. Evet yanlış okumadınız, bildiğiniz 100 mumluk ampulü… Ve sığdırır da. Ancak bir sorun vardır. Ampulü ağzından geri çıkaramamaktadır. Arkadaşı hayret eder bu nasıl iş diye, o da evdeki başka bir ampulü ağzına sokar ve o da çıkaramaz. Bunun üzerine iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verirler. Ağızlarında ampul olduğu halde bir taksiye atlarlar. Konuşma zorluğu çekerek taksiciye dertlerini anlatırlar. Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da “Nasıl olur abi ya, uğraşsanız çıkar, bir asılın şuna, şaka mı yapıyorsunuz?” diye söylenmektedir. Neyse akşamın bir yarısında acile girerler. Taksici ayrılır. Doktorlar çocukları beklemeleri için bir odaya alırlar. Veeee aradan 15 dakika geçmeden taksici kapıda görünür, ağzında bir ampulle. Taksici çocuklara inanmamış, açık olan bir marketten ampul almış ve denemiştir!

Gelelim kıssadan hisseye:

Şimdi anladınız mı Ampul Partisi’nin Türkiye’de nasıl iktidara geldiğini? Bir şey olmaz diyen herkes denedi ve gördü, ampul girdiği yerden kolay çıkmıyor.

VATAN

Bu yazı toplamda 1310, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum