cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


KURALLAR ERBAKAN’A TEBLİĞ EDİLDİ

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

KURALLAR ERBAKAN’A TEBLİĞ EDİLDİ

İşte Erbakan’ın uyması gereken kurallar
Hakkında verilen cezayı evinde çekmeye başlayan eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, bundan sonra neler yapamayacak?

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki evinde çekmeye başlayan eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’a, infazı süresince uyması gereken kurallar tebliğ edildi.

Edinilen bilgiye göre, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesindeki Denetimli Serbestlik Bürosunca Necmettin Erbakan’ın infazıyla ilgili bir program hazırlandı. İnfaz süresince uyulması gereken kuralları içeren program, Erbakan’a tebliğ edildi.

Programa göre, Necmettin Erbakan, 26 Mayıs 2008-23 Eylül 2010 tarihlerini kapsayan infaz süresince izin almaması halinde kendisine krokisi verilen konutunun dışına çıkamayacak.

Erbakan, konutunu izinsiz şekilde terk etttiği takdirde infaz kurallarını ihlal etmiş sayılacak ve bunun sonucunda cezaevine gönderilebilecek.

Denetimli Serbestlik Bürosuna başvurması halinde konutunu değiştirebilecek olan Erbakan, zorunlu hallerde izinli olarak ev
dışına çıkabilecek.

Konutun bahçesi ile iskelesinin kullanımında herhangi bir kısıtlama getirilmeyen, ancak denize girmesi yasaklanan Erbakan, infaz süresi boyunca ziyaretçi kabul edebilecek.

Denetimli Serbestlik Bürosu görevlilerinden oluşan bir ekip, istediği zaman Erbakan’ı denetleyebilecek veya telefonla arayabilecek. Denetimler sırasında Necmettin Erbakan’ın konutunda olmadığı anlaşıldığında yine kural ihlaline göre hakkında işlemde bulunulacak.

Büro bünyesinde Erbakan için bir dosya açılırken, Altınoluk Jandarma Komutanlığı ekipleri infaz süresince konutun bulunduğu bölgede devriye gezecek.

AA

Bu yazı toplamda 1217, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum