cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle golleri özet video 26 09 2009

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

antalya-fbTurkcell Süper Liginde 7 haftanın açılış maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe 26  Eylül Cumartesi günü karşı karşıya geliyor. Antalya Atatürk stadında saat 20.00′da başlayacak mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek. Yunus Yıldırım’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Alper Ulusoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fethi Serkan Koçak olacak. Antalyaspor Fenerbahçe maçını saat 20,00 de lig tv canlı olarak yayınlıyacak.

Antalyaspor Fenerbahçe maçını canlı izlemek için tıklayınız link 1

Antalyaspor Fenerbahçe maçını canlı izlemek için tıklayınız link 2

Antalyaspor maçına hazırlanan Fenerbahçe’de Daum rotayı yine Luganu’ya çevirdi. Yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçta Daum, sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu. Dünkü antrenmanda savunmada Bilica-Önder ikilisini deneyen Daum, bu akşamki çalışmada Lugano-Önder ikilisini as takımda oynattı.

Çift kale maçta yedek takım, as takımı Semih, Uğur, Selçuk ve Deivid’in golleriyle 4-1 yendi. As takımın tek golü ise Alex’den geldi. Antrenman maçının sonunda Lugano ile girdiği ikili mücadele hafif bir sakatlık geçiren Selçuk’un tedavisi sahada yapıldı. Bu arada koşu ve istasyon çalışmasının ardından genç oyuncular Onur ve Furkan takımdan ayrı çalışırlarken, Deniz de bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı bir antrenman yaptı. Antrenmana, hasta olan Abdülkadir katılmadı.

Muhtemel kadrolar:

Yabancı kontenjanı nedeniyle son iki haftadır yabancı oyuncularda sırasıyla değişime giden teknik direktör Christoph Daum’un, bugünkü mücadelede de savunma kurgusunda değişim yapması bekleniyor.

Bilica’nın yerine savunmada Önder’e şans vermesi beklenen Daum’un, Antalyaspor mücadelesinde Kazımın yerine de Özer’i oynatması bekleniyor. sahaya sürmeyi planladığı olası 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Özer, Cristian, Mehmet Topuz, Dos Santos, Alex, Güiza.

Fenerbahçe’de, kırmızı kart cezalısı Emre, Antalyaspor karşısında da forma giyemeyecek. Sezon başından bu yana 3′er sarı kart gören Kazım ile Güiza ise, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Hazırlıklarını İstanbul’da yapacağı son antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertliler, saat 16.30′da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket edecek özel uçakla Antalya’ya gidecek.

    Bu yazı toplamda 1909, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

    Share
    Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

    CommentYorum