cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Fenerbahçe 5–2 Bucaspor maç özeti izle golleri 22 kasım 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.

Fenerbahçe 5-2 Bucaspor maçı izle

Spor Toto Süper Lig’de 13. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Bucaspor Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta kazanan taraf 5-2′lik skorla Fenerbahçe oldu.
Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 1., 13. ve 23. dakikasında Alex, 81. dakikasında Niang ve 86. dakikasında Semih’ten geldi. Bucaspor’un gollerini ise 65. dakikada Manucho ve 88. dakikada Musa kaydetti.

Bucaspor karşısında müthiş bir resital ortaya koyan Alex’in Fenerbahçe adına maçın henüz 35. saniyesinde attığı gol, aynı zamanda sarı-lacivertli takımın attığı 3000. gol oldu. Brezilyalı futbolcu, geçen haftada da Gaziantepspor karşısında lig tarihinde 100. golünü atarak, ”100′ler Kulübü”ne girmişti.
Maçın 1 dk da Mehmet Topuz’un pasında Cristian topu kale sahası önündeki Alex’e indirdi. Alex bekletmeden sol ayağıyla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda F.Bahçe’nin 3000. golü oldu.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Mustafa Sönmez

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Andre Santos, Mehmet Topuz, Gökay, Cristian, Stoch, Alex, Niang

Bucaspor: Carlos Fernandes, Serkan (Dk. 32 Ali Güneş), Ediz, Koray, Mulemo, Musa, Leko, Erkan, Sercan (Dk. 32 İbrahim), Mendy, Alberto Manucho

13′ dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı .Gökhan sağ kanattan ortasını yaptı. Kaleci Carlos topu yumrukladı ama kısa düştü. Niang önündeki topu Alex’e bıraktı. Alex yien sol ayağıyla vuruşunu yaparak, köşeden topu ağlarla buluşturdu. Skor 2-0 oldu.

Maçın 23′ dk.da Gökhan sağ kanattan ortasını yaptı. Kale sahasında Alex üç kişi arasından kafayı vurdu. Yere çarpan top Carlos’un bakışları arasında ağlarla buluştu. Ve Alex bu golle hat-trick yapmış oldu. Fenerbahçe 3-0 öne geçti.

İlk yarı Fenerbahçe 3-0 önde kapadı.Mçaın ikinci yarısına Bucaspor iyi başladı

65′ te İbrahim serbest vuruşu kullandı. Ön direkte Manucho iyi yükselerek kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. Şimdi durumu 3-1.

81′ Niang topukla pasını Semih’e verdi. Semih yeniden topu Niang’ın önüne bıraktı. Niang ceza sahasına girer girmez sert bir şutla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 4-1

86′ Dian ile Niang duvar pası yaptı. Niang pasını Semih’e bıraktı. Semih bomboş durumda vuruşunu yaparak skoru 5-1 yaptı.

87′ Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Manucho pasını arkasındaki Musa’ya bıraktı. Musa çaprazdan vuruşunu yaparak Volkan’ı mağlup etti. Bucaspor 2. gölü attı ve skor 5-2 oldu .Maç bu skorla sona erdi

Fenerbahçe 5–2 Bucaspor maç özeti izle golleri 22 kasım 2010
Source:http://www.aymoli.com/fenerbahce-bucaspor-mac-ozeti-golleri-video/#more-32943

Bu yazı toplamda 4927, bugün ise 3 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum