cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Uefa Avrupa ligi Kura çekimi sonucu Beşiktaşın rakibi kim oldu 17 Aralık 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

UEFA AVRUPA LİGİ’NDE EŞLEŞMELER

NAPOLI VILLARREAL
GLASGOW RANGERS SPORTING LIZBON
SPARTA PRAG LIVERPOOL
ANDERLECHT AJAX
LECH POZNAN BRAGA
BEŞİKTAŞ DINAMO KIEV
BASEL SPARTAK MOSKOVA
YOUNG BOYS ZENIT
ARIS (OLASI RAKİP)
MANCHESTER CITY (OLASI RAKİP)
PAOK CSKA MOSKOVA
SEVILLA PORTO
RUBIN KAZAN TWENTE
LILLE PSV EINDHOVEN
BENFICA STUTTGART
BATE BORISOV PARIS SAINT GERMAIN
METALIST KHARKIV BAYER LEVERKUSEN
Genel ve Güncel Bilgi Destegi. Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.

Türkiye temsilcisi Beşiktaş’ın da yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi’nde grup maçları tamamlandı. Şimdi gözler 2. tur eşleşmeleri ve 3. tur eşleşmelerindeki muhtemel rakiplerde olacak. Beşiktaş’ın da rakibinin belli olacağı kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak.UEFA merkezinde TSİ 14.00′de başlayacak kura çekiminde, (L) Grubu’nu 13 puanla Porto’nun ardından ikinci sırada tamamlayarak 2. tura yükselen Beşiktaş’ın bu tur ile muhtemel 3. turdaki rakipleri de belirlenecek.

Beşiktaş, kura çekimine 2. torbadan katılacak. Siyah-beyazlılar, 2. turda, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 3. sırayı alarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek en iyi 4 takımdan birisi veya UEFA Avrupa Ligi’nde grup liderlerinden, kendi grubundaki Porto haricindeki birisiyle eşleşecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 takım arasına kalan, Avrupa’da bu sezon yoluna devam eden tek Türk temsilcisi Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri de kesinleşti.

MUHTEMEL RAKİPLER:
Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri arasında şu takımlar bulunuyor; Liverpool (İngiltere), Paris Saint Germain (Fransa), Villarreal (İspanya), Dinamo Kiev (Ukrayna) ve CSKA Moskova (Rusya), Bayer Leverkusen (Almanya), Sporting Lizbon (Portekiz), Zenit (Rusya), Stuttgart (Almanya), PSV Eindhoven (Hollanda) ve Manchester City (İngiltere).

UEFA Avrupa Ligi’nde, Beşiktaş’ın grubunda yer alan Porto haricindeki 11 liderin yanı sıra Avrupa Şampiyonlar Ligi’nden gelen takımlardan 4′ünün de Beşiktaş’a rakip olması mümkün. ”Devler Ligi” gruplarının en iyi 4 üçüncüsü Spartak Moskova (Rusya), Braga (Portekiz), Ajax (Hollanda) ve Twente (Hollanda) siyah-beyazlıların olası rakipleri arasında yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda ilk maçlar 17 Şubat 2011, rövanşları ise 24 Şubat 2011′de yapılacak.

Bu arada, Bursaspor’un elenmesiyle Türk temsilcisinin kalmadığı Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 2. ve 3. tur maçlarının kura çekimi de bugün TSİ 13.00′te aynı yerde yapılacak. Öte yandan, kura çekimine Beşiktaş Kulübü adına futbol komitesi başkanı ve asbaşkan Serdal Adalı ile futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu katılacak.


Google’da ara

Uefa Avrupa ligi Kura çekimi sonucu Beşiktaşın rakibi kim oldu 17 Aralık 2010
Source:http://www.aymoli.com/uefa-avrupa-ligi-kura-cekimi-canli-izle-besiktasin-rakibi-kim-27-agustos-2010/#more-26620

Bu yazı toplamda 2061, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum