cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


2010 SELÜLİTTEN KORUNMA

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
İki dakika güncel haber merkezi


Selüliti kendimiz tespit edebilir miyiz?

Evet, edebiliriz. Cilt iki parmak arasinda kistirildiginda cildin görünen en dis tabakasi olan epiderm degisik bir görüntü alir. Bir çesit girinti ve çikinti meydana gelir ki buna “portakal kabugu manzarasi” denmektedir.

Selülit kadinlarda hangi bölgeye yerlesir?

Uylugun üst kisminda, dizini ve bilegin iç kisimlarinda, kaba et ve baldirlarin arka kisimlarinda, üst bacakta genelde süvari pantalonu seklinde yerlesir.

Selülit agrilimidir?

Evet, selülit agrili olabilir. Agrinin siddeti, selülitin sinir iplikçiklerinin üstüne yapmis oldugu basinç derecesiyle orantilidir.

Selülite ne tür bir gida rejimi uygulanmalidir?

Gida rejimi su açisindan zengin tuz açisindan zayif olmalidir. Proteinden zengin bir diet önerilir. Proteinin ödemi önleyici ve istahi kirici bir rolü vardir. Alkolden uzak durulmalidir. Çünkü alkol kanda yaga dönüsür ve vücütta birikir.

Selülit varis olusumunu etkiler mi?

Evet, etkiler. Mezoterapi tedavisi sonucunda yag hücrelerinin hacmi ufaldigindan toplardamarlar üzerindeki basinç kalkar ve dolasim rahatlar, normale döner. Selülitten dolayi varis olusumu önlenmis olur.Merkezimizde selülit tani ve tedavisine yönelik deneyimli ekibimizle tüm yöntemler basari ile uygulanabilmektedir.

2010 SELÜLİTTEN KORUNMA
Source:http://www.saglik-sorunlari.net/selulitten-korunma.html#more-4168

Bu yazı toplamda 1286, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum