cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


2010-2011 Yılı Makyaj Favorileri

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
Blog ilk kurulduğundan bu yana yıl sonu favorileri yapmaya çalışıyorum kendi çapımda. Amatör ilk sene sonu değerlendirmem olan 2008 favorilerim şurada, 2009 favorilerim yarım kalmış ama yine de yapmaya çalışmışım, bu da 2010 favorileri olsun.
MAC Mineralize Skin Finish Natural – Medium Dark

2010 Yılı Favorileri

Bu pudrayı sene boyunca elimden düşürmedim. Kışın beyazken kontür yapmak için kullandım, yazın bronzlaşıp NC30 olunca pudra olarak kullandım. Deli gibi kullandım ama bitmiyor, bitmeyecek, çok hafif yapılı ve cilt dostu olduğu için çok seviyorum.
MAC Studio Fix Mascara

2010 Yılı Favorileri

İşte bu yarışın süpriz birincisi oldu. Zoom lash hayal kırıklığından sonra almayı aklıma bile getirmediğim bir ürünken, MAC’de bir MUA’nın bana önerisi ile almış bulundum ve çantamdan çıkaramadım. Aman aman hacim veren veya uzatan bi rimel değil ama tam istediğim kıvamda kirpikleri siyahlaştırıyor, kıvırıyor, tek tek ayırarak tarıyor ve yeteri kadar uzatıyor. Budur!
Revlon Even Out Powder

2010 Yılı Favorileri

İşte bu, bu yılın favorilerindeki tek drugstore ürün! Nereden elime geçti, neden aldım hatırlamıyorum ama kim yaptıysa şu pudrayı allah razı olsun. Bütün sene mor ve uykusuz surat gezen bir insan olarak bu pudraya çok dua ettim. SARI rengiyle yüzümdeki morlukları dengeledi, beni insanlara mutlu ve dinlenmiş gösterdi, büyüksün REVLON!
MAC Blot Powder – Medium

2010 Yılı Favorileri

Bu sene benim için tam bir setting powder kaosu oldu. Birçok ürün denedim, genel olarak da hepsinden memnun kaldım aslında, bir türlü seçemedim. Son olarak MAC Blot Powder’da geçici olarak durakladım, bunun sebebi de yağlı ciltli olmam. Ama tekrar Laura Mercier veya Dr. Hauscka’ya geçebilirim {bir de adını düzgün yazabilsem!}.
MAC Springsheen

2010 Yılı FavorileriSpringsheen 2010 yılında aldığım bir allıktı, aldığım günden beri çantamdan çıkmadı. Bu sene burun farkıyla favori allık ünvanını Style’dan alarak bir tık öne çıktı. Bunun sebebi hem şeftaliye hem pembeye kaçması, joker oldu her tür rujla kullanabildim.

INGLOT AMC Black Eyeliner

2010 Yılı Favorileri

Geçen yılki gözdelerim olan MAC Smolder ve Estee Lauder göz kalemleri bu sene taçlarını az farkla INGLOT’a devrettiler. INGLOT’un AMC serisindeki siyah göz kalemi hem yumuşak, hem akmaya daha az meyilli hem de simsiyah çünkü!
MAC Flowerplay Lipstick

2010 Yılı Favorileri

Bu ruju çilekten almıştım, çantamın cebinde bütün yıl benimle gezdi. Springsheen allık ile enfes uyumundan dolayı günlük sür-çık rujum olmaya hak kazandı. Kendisine hayatta başarılar diliyorum.
Lancome Effacernes

2010 Yılı Favorileri

Her ne kadar içinde bulundurduğu paraben’ler yüzünden beni kararsız bıraksa da ve kendisini MAC Pro Longwear ile dönüşümlü kullanmaya başlamış olsam da, Effacernes’den tamamen vazgeçemiyorum, vazgeçemeyeceğim. 2010 sonunda Pro Longwear’ı keşfettim ama bütün yıla bakacak olursak Effacernes daha ağırlıktaydı özellikle günlük kullanımımda.
INGLOT 408 Lipstick

INGLOT 408 Lipstick

Bu sene benim için kırmızı ruj + siyah kalem yılıydı. Geçen yılın farlı makyajlarından çok, iddialı ve kuyruklu göz kalemleriyle yılı geçirdim. Eh bu göze kırmızı ruj gider, benim için en iyi kırmızı ruj da halen inglot 408.
MAC Baby Sparks Dazzleglass

 MAC Baby Sparks Dazzleglass

Bu senenin favori dazzleglass’ı Baby Sparks oldu. Kendisi hem günlük açık renk rujların üzerinde, hem de 508 dahil iddialı rujların üzerinde bana eşlik etti. Ikinciyi aldım, bu da bitecek galiba.
Listeye eklemediğim şeyler olabilir, mesela fondöten, renkli nemlendirici, primer, aydınlatıcı.. Bunlarda tam karara varamadım.

Yıl boyu stabil kullandığım bir fondöten olmadı, çok fazla değiştirdim. Kışın hep Dior Forever kullandım, yazın MUFE’ye geçtim, yaz sonu MAC Pro Longwear’cı oldum. Bu yüzden fondötende “işte bu favorim” diyemiyorum ama seneye sanırım bu listede MAC Pro Longwear yer alır.

Aydınlatıcı olarak bu sene NARS Albatross’la fazla uğraşmadım, sanırım sıkılmışım. Yazın çıkan Body Shop Warm Glow MSF’yi ve Hard Candy Moon Glow’umu daha çok kullandım aydınlatıcı olarak.

Primer’de en çok Hard Candy ve Laura Mercier kullandım, ama şu sıralar pek primer sürdüğüm de yok.

Bu sene tanıştığım ve kullandığım andan itibaren benim için OLMAZSA OLMAZ olan Urban Decay De-Slick matlaştırıcı sabitleyici spreyle de sevgili İpek sayesinde tanıştım, benim için 2010 keşfi de bu üründür.


Bu yazı toplamda 3138, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum