cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


2011 Boğa Burcu Yorumları

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

2011 Boğa Burcu Yorumları, 2011 yılında boğa burcunu neler bekliyor ? iş ve aşk hayatı hepsi bu konu altında..

Boğa burçları 2011 yılında, kafanızın içindeki tüm sorulara cevap bulabilir ve arzularınızın gerçekleşmesi sonucunda, dünyaya daha huzurlu, kendinizden emin bir ruh hali içinde bakabilirsiniz. Aşk hayatınız, flörtleriniz, yaratıcılık gerektiren her türlü faaliyetiniz, çocuklarınız veya çocuk sahibi olmak adına düşünceleriniz, yaşamın keyifli yanlarının tadına varmak adına olan tüm eylemlerinizde ise belirli bir sınırlanmış, çekingenlik olsa da, bu konularda yaklaşık ikibuçuk yıl içinde gelişmek ve büyümek açısından fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bağımsızlık duygunuzu ve bugüne dek olan bakış açınızı yenileyerek değişime uğraşacağınız alan ise, ileriye yönelik hedefleriniz, grup faaliyetleriniz, sosyal hayatınız ve dostluk ilişkilerinizde olacaktır. Özgürleşmek adına içinizde en derin duyguları taşıyacağınız konuların başında da mesleğiniz ve kariyeriniz gelecektir.

2011 Boğa Burcu Yorumları
2011 Boğa Burcu Yorumları

BOĞA BURCU AŞK HAYATI
30 Nisan-25 Mayıs tarihleri yönetici gezegeninizin konumu dolayısıyla aşk konusunda şanslı bir dönem. Bu süreçte karşı cins tarafından oldukça çekici hale gelmenizi sağladığı gibi, yakın beraberlikler açısından da daha dikkatli ve özenli davranışlar sergileyeceğiniz bir süreç anlamı taşımakta.
1 Temmuz-28 Ağustos dönemi Aşk açısından olumlu bir süreç. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bu ilişkinizi sağlam temeller üzerine atarsanız evliliğe kadar uzayabilir.

BOĞA BURCU SAĞLIK
30 Temmuz -24 Eylül döneminde yoğun temponun getirdiği yorgunluklar, keyifsizlik durumu görülebilir. Birebir iş ilişkisinde bulunduğunuz kişiler veya eşiniz kaynaklı sağlık problemleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Boğaz rahatsızlıkları, bel ağrıları ve psikolojik yönden alınganlık hali gibi durumlar oluşabilir.

BOĞA BURCU İŞ VE PARA HAYATI
Mesleki kariyeriniz ve genel olarak iş hayatınızla ilgili etkili olabilecek en önemli tarihlerin başında 12 Ocak-13 Nisan dönemi ilk başta yer almakta. Bu devrede özgür düşüncelerinizi hayata geçirmenizi sağlayan iş fırsatları yakalayabilir veya şu anki pozisyonunuzla ilgili bir karara varmak gereği duyabilirsiniz. Mars gezegenin geri hareketinin devam etmesi nedeniyle karar vermeden önce düşünmeniz iyi olabilir. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde orijinal ve sıradışı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

17Nisan-29 Mayıs doğum günü döneminizde girişimler açısından güçlü bir ifade kazanabilir, daha cesur bir şekilde isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu durum mesleki açıdan size oldukça yeni fırsatlar getirebilir.
Finans hayatınız ve maddi kazanımlar açısından etkili olacak tarihlerin başında, 31 Aralık 2010- 25 Mart 2011 arası dönemde iletişim yoğunluğu içinde oluşunuz aynı anda birden fazla işle uğraşmanız, ek gelirler sağlayacağı gibi, yapacağınız görüşmelerde durumunuzu düzeltebilecek girişimlerde de bulunabilirsiniz. Sizler genel olarak tutumlu kişiler olduğunuzdan bu dönemde harcamalar konusunda dikkatli olun uyarısından ziyade, daha esnek düşünmeye çalışmalı ve fırsatları değerlendirmelisiniz demek daha doğru olacaktır.
10 Ocak – 29 Ocak güçlü Merkür ve 22 Ocak – 19 Şubat tarihlerinde Güneş, sizi hem ilişki, hem düşünce yapınız hem de kimliğiniz üzerinde herşeyi gözden geçirerek titiz ve planlı bir şekilde hareket etmeye, çevrenizle iletişimde bulunmaya, ciddi ilişkiniz veya evliliğinizle ilgili düşünmeye devam edecek. Bu düşünme evresinde kimi zaman kendinize kızacak, kimi zaman bağışlayabilecek fakat herşeyden önemlisi gerçekten ne yapmanız gerektiğini tam olarak saptayabileceksiniz.

Hani bazen öyle bir noktaya geliriz ki, geldiğimiz nokta üzerinde yaşamınızla ilgili herşey dağılmış puzzle parçaları gibi durmaktadır. Toparlamaya kalkışırsınız fakat bazı parçalar eksiktir. İşte yukarıda tarih aralığı şeklinde sunduğum gezegen seyirleri, sırayla eksik kalan puzzle parçalarını bulmanızı, keşfetmenizi ve yaşamınızı bir bütün haline getirmenizi sağlayıcı olabilir..

——————————————

2011 Boğa Burcu Nuray Sayarı

Yaşamınız adına ince eleyip sık dokuma, planlar yaparak doğru ve düzgün olanı saptama, yeri geldiğinde bu yanlış şu doğru veya bu eksik şu tamam diyerek kendinizi gözden geçirme zamanı olarak son derece önemli. Şunu da biliniz ki evrendeki her insan kendi haritasındaki enerjiler doğrultusunda bu ayarlamaları yapacak. Yani bu yolda bir tek siz bunları yaşıyor değilsiniz.

Siz bunu ilişki, çevre, zihinsel, eğitim, girişim, yuvanız, iç dünyanızla ilgili yaşarken başkaları daha farklı alanlarda sahip olduklarını süzgeçten geçirmeye çalışmakta olabilirler. Onun için şu kişi rahat bu kişi harika yaşıyor demeden siz kendi yaşamınızı nasıl güzelleştirirsiniz, nasıl daha huzurlu bir ilişki yaşayabilirsiniz, nasıl daha başarılı bir hayat sürebilirsiniz bunları düşünmeye çalışın. Zaten evrendeki güçler de bunu yapmanız adına yanınızda olacaklar.



2011 Ocak genel olarak yeni bir başlangıç, yenilenme, tazelenme ve değişim açısından önemli bir süreç olacak. Bir boğa için bu durumun anlamı ev, aile ilişkileri ve duygusal konularda gereksinimlerini net olarak belirlemesi, kendini güvende hissetmek adına yapacağı düzenlemeler ve ruhsal olarak ayarlamalar anlamına gelebilir. Nasıl bir ortamda yaşamak, nasıl bir ilişkide mutlu olmak, kimlerle hayatı demlemek ve huzurlu mutlu bir hayat sürmek istiyorsanız bu konularda kararlar alabilir ve düşüncelerinizin kabulü için liderliğinizi hissettirmek isteyebilirsiniz. Yerleşimle alakalı (ev değiştirmek, ev içinde yenilik yapmak v.b)konularda olduğu gibi duygusal konularda kesin kararlar almanızı sağlayan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu enerji sizin yüreğinizin içindeki her durumla alakalı olarak nihai sonuca varmanızı destekleyicidir. Kararlılığınızı gösterirken, inatçılıktan uzak durmanız, sabit fikirli davranmadan çaba sarfetmeniz faydalıdır..

2011 Yılında Boğa Burcu’ nun İş ve Kariyer Durumu Nasıl Olacak?
Mesleki kariyeriniz ve genel olarak iş hayatınızla ilgili etkili olabilecek en önemli tarihlerin başında 20 Ocak-13 Mart dönemi ilk başta yer almakta. Bu devrede özgür düşüncelerinizi hayata geçirmenizi sağlayan iş fırsatları yakalayabilir veya şu anki pozisyonunuzla ilgili bir karara varmak gereği duyabilirsiniz. Mars gezegenin geri hareketinin devam etmesi nedeniyle karar vermeden önce düşünmeniz iyi olabilir. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde orijinal ve sıradışı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan-20 Mayıs doğum günü döneminizde girişimler açısından güçlü bir ifade kazanabilir, daha cesur bir şekilde isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu durum mesleki açıdan size oldukça yeni fırsatlar getirebilir.
19 Ağustos-4 Ekim döneminde gündelik iş temponuz açısından ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Mesleki açıdan bir ortaklık veya eşiniz vasıtasıyla gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, paylaşmaya ve işbirliğine açık olmak, pasif tepkiler yerine girişimci davranmak olmalıdır. Tam tersi bir durum içsel olarak gerilimlere ve hareketsizliğe neden olarak dönemin olumlu gelişmelerinde yararlanmanız önünde engel oluşturabilir.

12 Kasım-8 Aralık dönemi yurtdışı bağlantılı işleriniz, mesleki açıdan akademik kariyeriniz ve eğitim konularında gayet olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.kozmetikestetik.com/astroloji/2011-boga-burcu-yorumlari.html

Bu yazı toplamda 3597, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum