cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


2011 Yılbaşı Gecesi Kıyafetleri

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

yılbaşı gecesi

Yeni yılı, belki sıcak bir ev partisinde, belki özel bir davette, belki romantik bir yemekte ya da belki eğlenceli bir sokak partisinde karşılayacaksınız. Tabii nerede ve kimlerle eğleneceğinizin yanı sıra o gece nasıl görüneceğiniz de önemli… Kıyafetiyle, makyajıyla, saçıyla ve takılarıyla kendini şık ve güzel hissetmeyi kim istemez? Yılbaşı gecesi nasıl görüneceğinize henüz karar veremediyseniz önerilerimize göz atın…

2011 yılbaşı

Sokak partisiyle eğlenceli bir karşılama…

Yeni yılı sokak partisinde karşılayacaksanız öncelikli kriteriniz havanın nasıl olduğu… Elbisenizin yanı sıra uzun süre üzerinizde kalacağını düşünerek paltonuzu da hesaba katmalısınız ve tabii onu tamamlayan aksesuarlarınızı da… İster büyük ve gösterişli küpelerle ya da yüzükle dikkatleri üzerinize toplayın, ister zarif çizgiler taşıyan pırlantalı tasarımlarla ışığınızı yayın… 2010 2011 Sonbahar Kış sezonunda mücevher ve takılarda zarif ve sadeliğin yanı sıra belirgin ve dikkat çeken parçalar göze çarpıyor. Önümüzdeki yıl gösterişli formlar sıklıkla karşımıza çıkacak. 2011’de sık sık göreceğimiz kocaman ve renkli mücevherler yılbaşı gecesi şıklığınıza eşlik edebilir.

2011 yılbaşı takıları

2011 yılbaşı aksesuarları

2011 yılbaşı için takılar

yılbaşı gecesi

Özel bir davette şıklığınızla göz kamaştırın…

Gece elbisesiyle katılacağınız bir davette şıklığınızı mücevherlerinizle tamamlayın. Şık ve elegan bir görünüm için siyah bir tuvalet ya da diz hizasında bir elbise seçebilirsiniz. Takılarınız ise göz kamaştırmalı… Pırlanta özel bir davet için en doğru tercihlerden biri olacaktır. Unutmayın, kadınların vazgeçilmezi pırlanta 2011’de de ışıltısını yaymaya devam edecek. Zarif tasarımlarda benzersiz ışığını göreceğimiz pırlanta, bu yıl kendi tarzını ve farkını ortaya koymak isteyenler için siyah rengiyle de kendini gösterecek. Tıpkı Sex and The City filminin ikincisinde Mr Big’in Carrie’ye “Sen başkalarına benzemiyorsun” diyerek siyah pırlantadan bir yüzükle evlenme teklif etmesi gibi sevdiğinin farkını ortaya koymak isteyenler için gizemli bir alternatif olacak.

Bu yıl, pırlanta göz alıcı mücevherlerde saltanatını sürdürmeye devam ederken değerli taşlar da pırlantayla ahenk içinde olmaya devam edecek. Büyüleyici ışıltısıyla pırlanta, göz alıcı rengiyle yakut ya da asalet kokan safir en güzel eşlikçileriniz olabilir.

yılbaşı gecesi

2011 yılbaşı ve şıklık

2011 yeniyıl

Ev partisinde içinizden geldiği gibi…

Ev davetinde istediğiniz kadar cesur olabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla olacağınız ev partisinde, cesur dekolteler ya da hep isteyip de giyemediğiniz bir kıyafetle gidebilirsiniz. Ev ortamında triko elbiseler kurtarıcınız olabilir. Dilerseniz kot pantolon ve triko ya da gömlek kombinasyonu yapabilir, dilerseniz etekle şık bir bluz ikilisini kullanabilirsiniz. Takılarınıza gelince; seçiminizi modern çizgiler taşıyan kolyeler, büyük yüzükler, sallantılı ya da halka küpelerden yana kullanabilirsiniz. Yeni sezona güçlü motifler ve etnik detaylar da damgasını vuracak. Doğadan ilham alan tasarımlar, hayvan, çiçek ve yaprak figürlerinin kullanıldığı tasarımlar özgür ruhları yansıtacak. Siz de ev partisinde seçiminizi bu yönde kullanarak 2011’i karşıladığınız geceden trendleri yansıtmaya başlayabilirsiniz. Ayakkabıda ise tercih sizin. Kıyafetinizi yüksek topuklularla da şirin babetlerle de tamamlayabilirsiniz.

Ofis arkadaşlarıyla parti

Yeni yıla birkaç gün kala iş arkadaşlarınızla yılbaşı için bir kutlama yapacaksanız sade ve düz kesimli elbiseler idealdir. Renk seçiminde çok tutucu olmamakla birlikte fazla iddialı renklere kaçmamanız yerinde olur. Takılarınız da ise daha özgür olabilirsiniz. Sade kıyafetinizi kolye, yüzük ve küpelerinizle hareketlendirebilirsiniz.

kaynak:yazarcafe

Bu yazı toplamda 3235, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum